Какво е?

Ноотронин е лекарство на естествена основа, предназначено да подобри мозъчната дейност. Съдържа доказани и ефективни аминокиселини, витамини и минерали, известни с благотворния си ефект върху когнитивните способности. Стресът често изтощава нервната система, разрушава я и я отслабва. Той престава да изпълнява правилно функциите си, което води до влошаване на паметта, загуба на предишна активност, апатия, раздразнителност и нервност. Появява се безпокойство, по-трудно изпълнява ежедневните си задължения, появяват се проблеми със съня. Ноотронин помага за възстановяване на правилното функциониране на мозъка и нервната система. Ускорява предаването на нервните импулси, подобрява метаболизма и възстановяването на тъканите. Благодарение на него се появява самочувствие, работоспособност, творческа активност и настроението се подобрява.

Как работи?

Лекарството увеличава скоростта на нервните импулси, подобрява кръвообращението, поради което всички клетки са достатъчно наситени с кислород и хранителни вещества. В същото време се ускорява метаболизмът и производството на енергия, необходима за правилното функциониране на всички вътрешни системи на тялото. Производството на хормони като серотонин и допамин, които са необходими за стабилизиране на психо-емоционалното състояние, се нормализира. В същото време мелатонинът се произвежда в достатъчни количества, което помага в борбата с безсънието. Редовната употреба на Nootronin помага за възстановяване на паметта, повишаване на концентрацията, премахване на тревожност, апатия и раздразнителност. Лекарството поддържа енергия, укрепва имунната система, стимулира работата и творчеството.
Nootronin Официален сайт
Внимание!Само днес, на 23.07.24
Стара цена
144ЛВ
Нова цена72 ЛВ

Как се приема?

Приемайте по 1 капсула 1 път на ден.
По време на консумация се препоръчва употребата на 250-300 ml негазирана питейна вода. Избягвайте да пиете алкохол или кофеинови напитки.
Използвайте лекарството редовно.
Препоръчително е капсулите да се приемат по едно и също време, 20 минути преди хранене.
Завършете пълния курс на прием
Продължителността на употребата на това лекарство зависи от индивидуалните характеристики на тялото, степента на отслабване на нервната система и влошаване на мозъчната функция. Обикновено курсът на лечение е 30 календарни дни.

Състав

L-тирозин - Nootronin Състав

L-тирозин

Помага за по-ефективна борба с негативните последици от стреса. Подпомага стабилното производство на серотонин и допамин - хормони, отговорни за чувството на удовлетворение и щастие. Нормализира циклите на съня и помага в борбата с безсънието.
Магнезий - Nootronin Състав

Магнезий

Има благоприятен ефект върху състоянието на сърцето и кръвоносните съдове, подобрява кръвообращението, стимулира притока на кислород към мозъчната тъкан, нормализира нивата на кръвната захар и повишава производството на енергия.
Триптофан - Nootronin Състав

Триптофан

Помага ви да заспите по-бързо, повишава бдителността при събуждане, облекчава раздразнителността, повишава работоспособността при силен физически и емоционален стрес и се бори с признаците на апатия и тревожност.

Доставка и плащане

Плащане - Наложен платеж
Държава на доставка - България
Доставка - 5-7 дни
Наличност - да

Странични ефекти

 • влошаване на паметта;
 • намалена концентрация;
 • отслабване на интелигентността и логическото мислене;
 • объркване;
 • загуба на сила;
 • безсъние, тревожност, краткотраен сън;
 • предразположеност към респираторни заболявания;
 • раздразнителност, апатия;
 • превенция на депресивни състояния.

Противопоказания

 • бременност;
 • кърмене;
 • индивидуална непоносимост към отделни компоненти на този продукт;
 • едновременна употреба на психостимуланти, седативни лекарства, специални противопоказания от лекуващия лекар.

често задавани въпроси

Това измама ли е?
Абсолютно безопасно е да използвате тази хранителна добавка, ако следвате инструкциите на производителя и внимателно проучите противопоказанията
Колко време отнема доставката?
Средно време за доставка от 3 до 8 дни в зависимост от това къде живеете
Продава ли се Nootronin в аптеките?
Не, нашите хранителни добавки се продават само на този сайт. Ако го видите в магазин или аптека - не го купувайте, тъй като е фалшификат
Има ли странични ефекти?
Нямаше други странични ефекти, освен тези, които описахме.

Мнения

Знам, че трябваше да се подготвя за написването на дипломната си работа по-рано. Но като повечето студенти го отлагах до последния момент. И тогава почти се разплаках, защото изобщо не исках да започна работа. Мислех, че ще проваля защитата на дипломната си работа, но ноотронин ми помогна. По съвет на моя съквартирант го купих и започнах да го приемам. И бях много изненадан, когато буквално няколко дни по-късно имах сили и дори желание да започна да пиша увода. И тогава всичко тръгна някак от само себе си. Всичко изглеждаше толкова просто, че не можех да спра да се възхищавам на представянето си. И продължете да приемате тези капсули. Като цяло се защитих добре, получих диплома и сега имам работа в нормална компания. За всичко това благодаря на моя приятел, че препоръча това прекрасно лекарство.
Ако не беше той, щях да се разведа с мъжа си. През последните месеци тя започна да се дразни на годеника си по всякакъв повод. Скандалите станаха ежедневие за нас и започнахме да мислим, че трябва да се разделим поне за известно време. Но си мислех, че това не е така - обичам съпруга си и искам да спася брака. Ето защо купих този продукт, защото чух, че помага за успокояване. И наистина всичко работи както беше обещано. Сега в нашето семейство има тишина и уют, както беше преди. Много се радвам за това.
Вижте още отзиви

Можете да си поръчате оригиналния Nootronin само от нашия сайт

Попълнете формата в сайта
Изчакайте обаждането от оператора
Платете след доставката